Лидерът в Югозападната трета лига Хебър победи като гост с

...
Лидерът в Югозападната трета лига Хебър победи като гост с
Коментари Харесай

Хебър с шести пореден успех

Лидерът в Югозападната трета лига Хебър победи като посетител с 3:0 Надежда Доброславци в среща от 7-ия кръг. Така тимът от Пазарджик е еднолично на първото място, като има преднина от три точки пред Пирин (Разлог), който направи единствено 0:0 при семейството си на Беласица.

Мачът се игра пред 200 фенове на един от терените в комплекс „ Царско село “. Първата заплаха беше пред вратата на Хебър. В шестата минута Дебърлиев улови топката след удар с глава на нападател на домакините. В 12-та минута Иван Иванов откри резултата след осъществяване на директен свободен удар. До края на полувремето пропуски направиха Стефан Лачов, чийто удар беше избавен от вратаря и Александър Александров, който стреля в навън.

Второто полувреме стартира с напън на Надежда, като Дебърлиев избави рисков удар от над 25 метра. В 74-тата мин. Стефан Лачов пропусна да удвои, като добавката му след удар на Тонев уцели гредата. В 82-рата минута Станимир Димитров вкара за 0:2. Пет минути по-късно Цветан Павлов проби отляво и сервира топката на Цветелин Тонев, който с мощен удар повиши на 0:3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР