Лидерът в световната ранглиста по тенис Рафаел Надал започна със

...
Лидерът в световната ранглиста по тенис Рафаел Надал започна със
Коментари Харесай

Зверев победи контузения Надал на старта в Лондон

Лидерът в международната класация по тенис Рафаел Надал стартира със загуба присъединяване си на финалния шампионат на АТР в Лондон. В първия мач Матадора позволи проваляне с 2:6, 4:6 от Александър Зверев.

Германският футболист направи пробив в петия гейм на първия сет и до края не изпусна преимуществото си. Втората част стартира с гейм за Зверев при сервис на Надал и до края на мача изненади нямаше.

Снимка: Reuters

Надал се завърна на върха на ранглистата преди седмица, измествайки Новак Джокович, който беше водач през съвсем цялата 2019 година

За да резервира тази позиция Матадора би трябвало да се класира по-напред на финалния шампионат на АТР от Джокович. Испанецът в никакъв случай не е печелил конкуренцията в Лондон. През 2018 година той не игра в шампионата поради травма. Тъй като усещаше неразположение и тази година, присъединяване му още веднъж беше под въпрос, само че той реши да играе.

В другия мач от вечерта един против различен играха дебютантите Стефанос Циципас и Даниил Медведев. Гръцкият тенисист завоюва със 7:6 (5), 6:4.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР