Лидерът в шампионата на Формула 1 Макс Ферстапен от "Ред

...
Лидерът в шампионата на Формула 1 Макс Ферстапен от "Ред
Коментари Харесай

Верстапен не се притеснява, че COVID-19 ще повлияе на битката за титлата във Ф1

Лидерът в шампионата на Формула 1 Макс Ферстапен от "Ред Бул " не се тормози, че развиването на пандемията от COVID-19 ще повлияе на крайния излаз на борбата за купата. Световният първенец Люис Хамилтън и още петима други водачи към този момент дадоха позитивни проби за ковид от началото на пандемията.

"Ако се подхлъзна под душа и си счупя врата, приказваме за същото нещо, нали? Ако по време на разходка в Монако се подхлъзна и си счупя крайници, да вземем за пример, също не би било добре ", разяснява Ферстапен на въпрос дали взима някакви спомагателни ограничения, с цел да се защищити.
"Наистина не мисля за тези неща. Просто се пробвам да пребивавам, както го върша в последните две години, несъмнено, с мисълта за COVID-19 ", сподели още нидерландецът.

Той има задатък от 12 точки пред Хамилтън във краткотрайното класиране при водачите преди неделното Гран при на Мексико във Формула 1.

Самият Люис Хамилтън обаче е по-предпазлив и показа, че е понижил екипа, с който работи и се преценява какви места посещава, само че усеща, че множеството хора отвън Формула 1 не одобряват обстановката толкоз съществено.

"Изглежда като че ли футболистите не са толкоз разтревожени. За тях да пропуснат един мач, не е толкоз огромна разлика, само че при нас не е тъкмо по този начин ", съобщи британецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР