Лидерът в Северозападната трета лига "Кариана" /Ерден/ спечели с 4:2

...
Лидерът в Северозападната трета лига "Кариана" /Ерден/ спечели с 4:2
Коментари Харесай

Кариана подчини Спартак /Пл/ с 4:2 в Криводол

Лидерът в Северозападната трета лига "Кариана " /Ерден/ завоюва с 4:2 домакинската си среща със "Спартак " (Плевен), която поради наказване се игра на стадион „ Христо Ботев” в Криводол. Въпреки проливният дъжд, който се изля в неделния ден над района, теренът устоя и на него двата тима демонстрираха нелош футбол.
Янислав Иванов изведе карианци напред в 8-та мин., в която получи извеждащ пас от Николай Николов и стреля с левия крайник в противоположния ъгъл на вратаря. Шест минути по-късно символичните домакини удвоиха. След осъществяване на корнер пред вратата на Павел Станев бранителят Стенислав Георгиев-Дзенгата провежда бърза конраатака и откри непокрит Цветомир Тодоров, който останал самичък против вратаря не сгреши. В 36-та мин. "Спартак " се върна в мача, откакто при едно безредие в наказателното поле, топката рикошира в тялото на бранител и спря в мрежата.
По същия сюжети се разви срещата и след почивката. Две минути след подновяването на играта Ники Николов комбинира с Тодоров, който откри пред дребния пеналт Георги Цеков и сърцатият нападател на "Кариана " направи 3:1. Отново Цеков се разписа в 56-та мин. засичайки прострелно центриране от дясно на Николов. В 82-та мин. плевенчани върнаха един гол, само че за освен това нямаха сили.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР