Лидерът в ритейла Kaufland България стартира иновативен проект, насочен към

...
Лидерът в ритейла Kaufland България стартира иновативен проект, насочен към
Коментари Харесай

Kaufland България открива иновативна бизнес академия в партньорство с УНСС

Лидерът в ритейла Kaufland България започва новаторски план, ориентиран към всички студенти, които желаят да имат сполучлива кариера в бизнеса. Първата по рода си на практика насочена бизнес академия за студенти ще се осъществя от ритейлъра в партньорство с УНСС и е късмет за кариерен старт на всеки, който желае да развие своите първи професионални умения и да се учи от потвърдени експерти в бранша на бързооборотните артикули.

В рамките на 3 месеца, от 13.02 до 20.05.2023 година, участниците в Академията ще имат опцията да се срещнат с разнообразни експерти от ритейл бизнеса, както и да приложат наученото по време на заплатен стаж в определен от тях отдел в Централния офис на Kaufland България. Съдържанието на образованието е разпределено в 6 тематични модула с общо 15 презентации по настоящи за пазара тематики, в това число създаване на еднаквост и бранд, позициониране на супербранд, нововъведения и вложения, обмисляне на триумфа и създаване на мощен екип.

На финала на Академията, участниците ще могат да приложат усвоените познания, като разработят решения на действителни бизнес проблеми. Най-любознателните ще имат опция да се включат и в спомагателни soft skills образования.

Всички студенти на Академията, които са посетили най-малко 80% от наложителните 15 университетски часа, взели участие са в бизнес въпросите и са провели сполучливо стажа си в Kaufland България, ще получат на края на Академията стипендия в размер на 1800 лева

Кандидатстването е отворено до 16.01.2023 година и се осъществя посредством попълване на и изпращане на настояща автобиография. Всички определени претенденти ще бъдат поканени на изявление в Kaufland Централен офис.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР