Лидерът в редиците на Берое Мартин Камбуров се закани на

...
Лидерът в редиците на Берое Мартин Камбуров се закани на
Коментари Харесай

Мартин Камбуров: Готов съм да вкарам на Левски!

Лидерът в редиците на Берое Мартин Камбуров се закани на Левски преди идния дуел сред двата тима.

Ветеранът разяснява и успеха над Ботев (Враца) през вчерашния ден (1:0), която пристигна след много противоречива дузпа в 22-ата минута на мача.

 Берое победи Ботев (Враца) с 1:0 като посетител
Много противоречива дузпа вкара Берое в Топ 4, Ботев (Вр) с втора поредна загуба в Първа лига

Мартин Камбуров означи своя гол №215 в елита

" Постигнахме доста сложен триумф. Враца играе доста добре от началото на сезона. С появяването на Божинов подвигнаха доста класата и направиха впечатляващи победи. Ние знаехме, че ще ни бъде доста мъчно, изключително след двете ни загуби.

Към края на мача противникът ни имаше някои обстановки, само че значимото е, че успяхме да издържим. Тези три точки бяха доста значими. Бях наясно, че ще стане борба. В тази среща трябваше да покажем повече геройство, в сравнение с футболни качества, с цел да може да излезем от обстановката с следващите провали. Благодарен съм на всички момчета, тъй като се " сбихме " в този дуел, както се споделя. Футболът отсъстваше, само че за нас друго беше по-важно.

 Томаш: Имаше дузпа, Вандерсон е със скъсано сухожилие
Томаш: Имаше дузпа, Вандерсон е със скъсано сухожилие

" Излязохме елементарно от този мач "

Другата седмица би трябвало да победим Левски и да приключим сполучливо годината. Със сигурност ни чака доста друг мач против тях. Трябва да нападаме, в случай че желаеме да вземем нещо. Време е да покажем, че можем да играем и против водещите тимове.

Разбира се, че съм подготвен да им вкарам. Откакто съм в Берое не се е случвало, само че преди доста им осъществих. Ще дам всичко от себе си, само че не би трябвало да се разчита единствено на мен. Всички би трябвало да сме на 100% ", разяснява пред " Диема спорт " Камбуров.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР