Лидерът в Премиър лийг Арсенал посреща последния в класирането Саутхамптън

...
Лидерът в Премиър лийг Арсенал посреща последния в класирането Саутхамптън
Коментари Харесай

Съставите на Арсенал и Саутхамптън, две промени за артилеристите

Лидерът в Премиър лийг Арсенал посреща последния в класирането Саутхамптън в основен мач за двата тима. " Артилеристите " нямат опция с изключение на трите точки, в случай че желаят да продължат фантазията си за купа, само че гостите сигурно ще желаят да измъкнат нещо от мача.

Арсенал направи две следващи равенства в шампионата с резултат 2:2 против Ливърпул и Уест Хам, като и двата пъти пропиля преднина от два гола. Загубените точки съкратиха дистанцията на върха пред Манчестър Сити на единствено 4 точки, като с изключение на всичко друго " жителите " са в убийствена форма, имат мач по-малко и ще са домакини на Арсенал в средата на идната седмица в директния конфликт сред двата отбора.

Мениджърът Микел Артета има кадрови проблеми, като няма да може да разчита на Такехиро Томиясу, Вилиам Салиба и Мохамед Елнени.

Саутхамптън пък се намира в отчайваща форма, като няма победа в последните си шест срещи в шампионата и се намира в неприятна серия от три следващи провали. Тимът е съществено заплашен от изпадане в Чемпиъншип и нова загуба сигурно ще утежни още повече ситуацията му.

Наставникът на " светците " Рубен Селес няма да може да разчита на нападателите Мислав Оршич и Че Адамс, както и на бранителите Мохамед Салису, Валентино Ливраменто и Хуан Лариос.

АРСЕНАЛ (4-3-3 ): Рамсдейл; Уайт, Холдинг, Габриел, Зинченко; Йодегор, Партей, Виейра; Сака, Жесус, Мартинели

САУТХАМПТЪН (4-4-2) : Базуну; Уокър-Питърс, Беднарек, Бела-Кочап, Перо; Уолкът, Уорд-Праус, Лавия, Елиунуси; Алкарас, Армстронг

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР