Лидерът в подреждането на Висшата лига – Ливърпул, посреща третия

...
Лидерът в подреждането на Висшата лига – Ливърпул, посреща третия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Нулите властват на Анфийлд между Ливърпул и Лестър

Лидерът в подреждането на Висшата лига – Ливърпул, посреща третия в класирането Лестър Сити в най-интересния мач от осмия кръг в Англия и играят при резултат 0:0.

Срещата е с начален час 17,00 и ще можете да я гледате посредством живото предаване на DIEMA SPORT, в случай че не сте на „ Анфийлд”, а също по този начин и на PLAY DIEMA XTRA. Сайтът GONG.BG ще следи за вас всичко забавно, което се случва край Мърсисайд.

Любопитен факт е, че Ливърпул е без загуба на своя стадион в 43 следващи мача от шампионата, което е втората най-силна серия в историята след 63 дуела сред 1978 и 1980-а година. Тогава пък тъкмо „ лисиците” приключват поредицата на „ червените”. Същевременно Садио Мане ще изиграе своя мач №100 с фланелката на европейския клубен първенец.

Юрген Клоп прави една смяна за разлика от мача с Шефилд Юнайтед, като до Върджил ван Дайк в защитата застава Деян Ловрен, който заменя Джо Гомес. Атакуващото трио е ясно - Салах, Мане и Фирмино, а Фабиньо и Милнър ще бъде дуета до Джорджинио Вайналдум н в средата на терена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР