Лидерът в Първа лига Черно море постигна победа във втората

...
Лидерът в Първа лига Черно море постигна победа във втората
Коментари Харесай

Черно море победи Черноморец Бургас в контролна среща

Лидерът в Първа лига Черно море реализира победа във втората си контрола от подготовката си за пролетния дял от шампионата. В мач, игран на стадион „ Младост “ във Варна „ моряците “ победиха втородивизионния Черноморец Бургас с 2:0, като и двата гола бяха маркирани след почивката.

Първото състояние в срещата бе в 18-ата минута, когато Мартин Милушев стреля рисково, само че вратарят на Черноморец Димитър Тодоров съумя да избие топката. В 28-ата минута Мазир Сула стреля рисково диагонално, само че още веднъж стражът на гостите Димитър Тодоров сподели класа и избави. В 41-ата минута бе първата сериозна заплаха за Черноморец. Димитър Жеков бе открит в наказателното поле на Черно море и стреля без подготовка, само че неопределено.

В началото на втората част в игра за Черно море влезе новото попълнение на тима Уеслен Жуниор. В 52-ата минута Александър Веселински стреля доста рисково от отдалеченост, само че вратарят на гостите Мартин Шейтанов, съумя да избие топката. Уеслен Жуниор бе изведен самичък против вратаря на гостите в 60-ата минута, само че се засуети и не съумя да насочи удар към вратата. В 69-ата минута Атанас Илиев проби отляво и центрира, а Уеслен Жуниор пое топката на гърди и стреля, само че неопределено. Черно море откри резултата в 71-ата минута. Николай Златев навлезе по крилото отляво и стреля диагонално и вкара за 1:0.

Уеслен Жуниор от непосредствена непосредственост след добавка вкара втория гол за домакините в 78-ата минута, а в 80-ата Алекс Фернандес стреля диагонално отдясно по земя, само че вратарят Мартин Шейтанов съумя да улови топката.

Черно море ще се приготвя във Варна до 20 януари, а на идващия ден тимът отпътува на лагер в Турция, който ще продължи до 2 февруари.

След завръщането на отбора в България, Черно море ще се продължи подготовката си във Варна.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР