Лидерът в оставка на БСП Корнелия Нинова ще е председател

...
Лидерът в оставка на БСП Корнелия Нинова ще е председател
Коментари Харесай

Нинова ще е шеф на ПГ на БСП и ще води преговорите за правителство |

Лидерът в оставка на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ще е ръководител на парламентарната група на Столетницата в 47-ото Народно заседание, а също тя ще е отпред на преговорния екип на партията за сформиране на държавно управление. Това стана ясно от нейна обява във фейсбук.

Председателката на алените, сринала групировката до 10-процентна поддръжка на изборите предходната неделя, е получила доверието на политическия съвет на коалиция " Българска социалистическа партия за България " и депутатите в новоизбрания парламент.

Ето какво написа Нинова във фейсбук:

Бях определена за ръководител на парламентарната група на коалиция " Българска социалистическа партия за България "

Политическият съвет на коалиция " Българска социалистическа партия за България " и депутатите в 47 Народно заседание ме избра за ръководител на парламентарната група и ме утвърди отпред на екипа за договаряния за сформиране на държавно управление.

Предстои Националният съвет на Българска социалистическа партия да дефинира преговорната рамка, да даде мандат за договаряния, да избере преговорния екип и да насрочи дата за Конгрес на партията през януари.

Политическият съвет на коалиция " Българска социалистическа партия за България " показва поддръжка за кандидат-президентската двойка Радев и Йотова и приканва да се гласоподава.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР