Лидерът в областта на аудио устройствата Rode току-що придоби конкурентната

...
Лидерът в областта на аудио устройствата Rode току-що придоби конкурентната
Коментари Харесай

Аудио гигантът Rode придобива съперника Mackie, за да разшири фокуса си върху създателите

Лидерът в региона на аудио устройствата Rode преди малко закупи конкурентната компания Mackie, създавайки нещо като професионална мощ за аудио и стрийминг. Преди Rode се занимаваше извънредно с аудио устройства от професионално равнище, като кондензаторни микрофони, само че от този момент насочи вниманието си към възходящия пазар на стрийминг. За тази цел артикули като рамото на стрелата PSA1+ на Rode станаха част от известните стриймъри онлайн.

Mackie пое по сходен път. Компанията си направи име по време на взрива на домашния звукозапис от 1990-те и началото на 2000-те, предлагайки налични, само че доста функционални миксери, PA системи и свързани устройства. В днешно време компанията се насочи към пространството за стриймър/създател с потребителски клас миксери за стрийминг и мониторни контролери, макар че към момента създава професионално аудио съоръжение.

Не е загадка, че стрийминг пространството е по-доходоносно от професионалното аудио. Това е елементарна математика, защото има п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР