Лидерът в НБА Бостън стана първият отбор, който достигна границата

...
Лидерът в НБА Бостън стана първият отбор, който достигна границата
Коментари Харесай

Бостън стана първият отбор с 20 победи през сезона в НБА, Клипърс измъкнаха трудна победа при визитата си на Шарлът

Лидерът в НБА Бостън стана първият тим, който доближи границата от 20 победи през сезона, откакто завоюва против домакина Торонто със 116:110.

Джейсън Тейтъм беше най-полезен за миналогодишния вицешампион с 31 точки и 12 битки. Джейлън Браун способства с 22 точки, 8 битки и 8 асистенции.

Паскал Сиакам беше най-резултатен за канадците с 29 точки.

Кош на Кауай Ленард 1.4 секунди преди края донесе триумфа на Лос Анджелис Клипърс против домакина Шарлът със 119:117. Ленард приключи с 16 точки, а най-резултатен за гостите с 19 беше Пол Джордж. Двамата се завърнаха на полето след травми и бяха с основна роля за успеха.

Кели Обр беше най-хубав за домакините с 28 точки.

Шей Гилджъс-Аликзандър наниза 35 точки, а Оклахома Сити се оправи с Атланта като посетител със 121:114. Гилджъс-Аликзандър записа седми следващ мач с осъществени повече от 30 точки.

Деджонт Мъри вкара 24 точки за домакините, а Трей Йънг приключи с 23 точки и 10 битки, само че това не беше задоволително.

Тай Джоунс означи рекордните в кариерата си 28 точки и добави 10 битки, с което оказа помощ на Мемфис да надделее над гостуващия Маями със 101:93 за третата си поредна победа в лигата. Санти Алдама добави 18 точки и 13 битки за спечелилите.
Тайлър Хиро приключи с 23 точки и 13 битки за Маями.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР