Лидерът в модерната търговия Kaufland България ще отбележи старта на

...
Лидерът в модерната търговия Kaufland България ще отбележи старта на
Коментари Харесай

Kaufland празнува 100 000 последователи в TikTok със специален танц

Лидерът в модерната търговия Kaufland България ще означи старта на образователната година и ще отпразнува 100 000 почитатели в своя TikTok канал на 13 септември със особено TikTok събитие. То ще се състои на паркинга на хипермаркета на Kaufland на бул. „ Ген. Тотлебен “ и ще стартира в 16.30 часа.

Много игри и вълнуващи прекарвания чакат всички посетители на събитието. Сред специфичните изненади ще е срещата с 5 от най-актуалните TikTok звезди на България, които измежду подрастващото потомство се радват на известност сравнима с холивудските звезди.

Николай, Ивелина, Денислав, Боян и Мегсън ще провокират гостите да се включат поредност от игри, за които само се изисква възприятие за комизъм и бързи реакции. Автографи няма да бъдат отказвани, като даже и да не сте готови, в Kaufland всеки може да откри богато многообразие от високачествени училищен принадлежности, които могат елементарно да се трансфорат в уникат с пожеланието от обичаната родна TikTok звезда.

Кулминацията в събитието ще е специфичен TikTok танц, в който ще бъдат провокирани да се включат всички онлайн. TikTok е най-популярната обществена мрежа за подрастващото потомство, която закупи известност точно с късите си занимателни видеа.

Освен поредицата от занимания, гостито на събитието ще видят на паркинга на Kaufland и съоръжения, свързани с опазването на климата, както и ще научат повече за благоприятни условия за кариерно развиване, поддръжка и работа в компанията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР