Лидерът в класирането ЦСКА ще преподпише с двама от основните

...
Лидерът в класирането ЦСКА ще преподпише с двама от основните
Коментари Харесай

ЦСКА преподписва с ключово дуо до края на годината

Лидерът в класирането ЦСКА ще преподпише с двама от главните си футболисти - Амос Юга и Тибо Вион. Двамата футболисти към този момент са получили оферти за нови договори и са провели положителни диалози с управителните фактори на “Българска войска ”. Универсалните играчи ще сложат подписи върху удължените си контракти преди последния мач за календарната година.

Тибо Вион възобнови контракта си по същия метод и през предходната акция - споразумя се с клуба в края на 2021 година и при започване на зимната подготовка. „ Червените “ тогава оповестиха, че са преподписали с него и капитана Юрген Матей. Френският поливалентен футболист е единственият състезател в състава на Саша Илич, който е взел присъединяване във всяка от 18-те турнирни срещи на отбора през сезона.

Африканецът с френски паспорт пък е доста потребен в ролята на опорен халф, само че в средата на полусезона се трансформира в най-хубавия централен бранител на Саша Илич. Изключително ефикасен при изнасянето на топката, той се вписва в концепцията на сърбина за пускане на офанзивите от последната линия.

Вион и Юга дойдоха на “Армията ” през лятото на 2020 година и бързо се трансфораха в съществени футболисти. Вион има на сметката си 78 мача във всички шампионати с алената фланелка, а Юга може още до края на годината да стигне до кота 100, като сега е с 98 срещи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР