Лидерът в класирането на Националната баскетболна лига Рилски спортист се

...
Лидерът в класирането на Националната баскетболна лига Рилски спортист се
Коментари Харесай

Рилски спортист се подсили с американец

Лидерът в класирането на Националната баскетболна лига Рилски състезател се укрепи с още един състезател, оповестиха от клуба.

Това е американското тежко крило Коуди Карлсън. Той може да играе и като център. Карлсън е роден на 17 ноември 1998 година, висок е 206 сантиметра и тежи 104 кг. Американецът идва в Самоков от сръбския Младост Максбет Земун, за който изиграва общо 6 срещи, в които записва междинни индикатори от 6,5 точки и 3,3 битки на мач.

Преди да дебаркира в сръбската лига Карлсън пази цветовете на тима на Уебър Стейт от Националната колежанска атлетическа асоциация. През сезон 2020/21 тежкото крило взима присъединяване в общо 23 срещи, като в тях бележи приблизително по 10,1 точки и хваща по 4,8 битки на мач, стреляйки 61,2% от игра и 46,9% зад линията за 3 точки. Карлсън стартира сезон 2021/22 в същия тим, като този път взима присъединяване в 15 срещи със приблизително 14,1 минути игра, в които реализира по 5,1 точки и 2,1 битки приблизително на мач.

Трансферният прозорец в Националната баскетболна лига затваря по-късно през днешния ден. Рилски състезател е водач в шампионата с 16 победи и 2 загуби.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР