Лидерът в испанската Ла Лига Реал Мадрид обмисля да отправи

...
Лидерът в испанската Ла Лига Реал Мадрид обмисля да отправи
Коментари Харесай

Реал планира голяма кражба на защитник от Барселона

Лидерът в испанската Ла Лига Реал Мадрид обмисля да насочи изненадваща оферта за бранителя на Барселона. „ Sport “ твърди, че президентът на „ Лос бланкос “ Флорентино Перес се надява да убеди бранителя, който направи превъзходен мач точно против вицешампионите в полуфинала за Суперкупата на Испания, да смени „ Камп Ноу “ със „ Сантиаго Бернабеу “.

Настоящият контракт на Араухо изтича през 2023 година и това слага Барса в неособено добра позиция. „ Блауграна “ ще се опитат да предподишат с уругваеца, само че финансовите проблеми със заплатите в клуба значи, че обстановката не е толкоз елементарна.

Според каталунската радиостанция „ KNB “ пък в Реал Мадрид възнамеряват да привлекат бранителя без пари. Президентът на „ каталунците “ Жоан Лапорта и треньорския щаб обаче надали имат желание да се разделят с Араухо, когато го смятат за един от главните играчи за отбора в бъдеще дружно с Педри, Гави, Нико Гонсалес, Ансу Фати и Феран Торес.

Агентът на Араухо, Флавио Перчман, съобщи преди няколко месеца, че ще седне с Барса преди края на 2021 година на договаряния, с цел да изготви новия контракт на своя клиент. На „ Камп Ноу “ обаче приоритизираха подновяването на контракта на Усман Дембеле и нова оферта за Гави, както и прехвърлянето на Феран Торес. Така подновяването на договора на Араухо остана на назад във времето, което отваря вратите за Реал Мадрид.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР