Лидерът в испанската Ла Лига Реал Мадрид е уверен, че

...
Лидерът в испанската Ла Лига Реал Мадрид е уверен, че
Коментари Харесай

Реал Мадрид обявява Мбапе след 1/8-финалите в ШЛ

Лидерът в испанската Ла Лига Реал Мадрид е убеден, че ще подпише с Килиан Мбапе. Както е известно, договорът на французина с Пари Сен Жермен изтича през юни. ПСЖ обезверено желае да задържи своя амулет в офанзивата и към този момент отхвърли две предложения от Реал предишното лято.

„ Лос бланкос “ обаче имат „ цялостната религия “, че ще съумеят да вземат нападателя напълно гратис през лятото. Според „ AS “ обаче те ще изчакат след осминафиналите на Шампионската лига, с цел да разгласят прехвърлянето.

От 1 януари Мбапе е свободен да договаря с други клубове и даже да подпише прелиминарен контракт. Но жребият в Шампионската лига за 1/8-финалите отреди на ПСЖ да играе против Мадрид, което усложни нещата.

И Реал, и Мбапе желаят да избегнат догатките за спор на ползи, тъй че съглашението ще да бъде подписано чак след двата конфликта. Първият мач е плануван за 15 февруари в Париж, а реваншът в Мадрид е на 9 март.

Френският вестник „ L'Equipe “ прибавя, че договарянията за нов контракт на Мбапе с ПСЖ са в цялостна невъзможност. Самият състезател към този момент не криел желанието си да играе за Реал.

⚽With Kylian Mbappé free to talk to other clubs on 1 January, PSG - Paris Saint-Germain are getting nowhere in their attempts to persuade the Real Madrid C.F. target to stay
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР