Лидерът в испанската Ла Лига Реал Мадрид е готов да

...
Лидерът в испанската Ла Лига Реал Мадрид е готов да
Коментари Харесай

Реал Мадрид вече е решил да откупи Кепа от Челси

Лидерът в испанската Ла Лига Реал Мадрид е подготвен да подписа договорка с Челси и да притегли вратаря Кепа Арисабалага за непрекъснато по-малко от три месеца след взимането му чартърен, твърди The Sun. „ Лос бланкос “ обаче няма да заплати повече от 17,5 милиона паунда за стража, който коства на „ сините “ рекордните 71,6 милиона паунда преди пет години.

29-годишният Кепа се завърна в родината си, с цел да размени контузения някогашен вратар на Челси Тибо Куртоа на „ Сантиаго Бернабеу “. Самият Арисабалага обаче не крие желанието си да напусне лондончани за непрекъснато. Освен това той е подготвен да понижи седмичната си заплата от 176 000 паунда, с цел да се случи това. Договорът на Кепа с клуба от „ Стамфорд Бридж “ е до лятото на 2025-а година.

В момента Реал Мадрид оглавява Ла Лига и загуби единствено един мач с Кепа на вратата за тях този сезон. В същото време пък Челси притегли Робърт Санчес като заместител на Кепа. На „ Сантиаго Бернабеу “ също ще предложат на своя сегашен номер 2 - украинеца Андрий Лунин, като част от договорката за Арисабалага.

Очаква се Куртоа да пропусне остатъка от сезона поради сериозната си травма в коляното, само че Кепа е подготвен да се състезава с белгиеца за титулярното място през идващия сезон.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР