Лидерът в испанската Ла Лига е домакин на в двубой

...
Лидерът в испанската Ла Лига е домакин на в двубой
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Реал Мадрид - Валенсия 0:0

Лидерът в испанската Ла Лига е хазаин на в дуел от 20-тия кръг на шампионата. " Белият балет " ще търси мощно показване след загубата от Хетафе при започване на новата година.
Двубоят стартира в 22:00 ч. и ще може да го следите .




ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
В 4-ата минута Валенсия стигна до корнер. Елдер Коща извърши късо подаване, само че безрезултатно. Кристино Пичини центира минута по-късно и Лукас Васкес овладя топката без проблеми. В 6-ата минута Модрич центрира от фал към Винисиус. Бранителите на гостите не оставиха на бразилеца да стреля.
В 11-ата минута Модрич игра с ръка. Елдер Коща центрира и топката излезе в нов корнер. Гедеш центрира от ъгловия удар и отбраната на Реал почисти.

СЪСТАВИ
Реал Мадрид: Реал Мадрид: Куртоа, Милитао, Алаба, Менди, Васкес, Кроос, Модрич, Каземиро, Асенсио, Винисиус, Бензема
Валенсия: Силесен, Муса, Уго, Гедеш, Макси Гомес, Диакаби, Гая, Алдерете, Вас, Пичини, Коща
ПРЕДИ МАЧА
Епидемията от ковид в Реал Мадрид отмина и единствено Лука Йович остана под карантина. Контузиите обаче не престават да преследват десния бек Даниел Карвахал и крилото Гарет Бейл, които остават отвън групата. Мариано Диас е с мускулна контузия и също е навън.
Мениджърът на Валенсия Хосе Бордалас няма да може да разчита на Карлос Солер, Габриел Паулиста, Тони Лато, Уго Дуро и Димитри Фолкиер. Ако Реал Мадрид вкара, то попадението ще е под номер 200 в домашен мачове против този противник.
След последния кръг в Ла Лига задатъкът на Реал Мадрид пред втория Севиля остана единствено пет точки. " Белите " обаче имат и мач повече. Валенсия е на 9-то място с актив от 28 точки преди дуела.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР