Лидерът в елита Локомотив Пловдив се наложи с 4:3 над

...
Лидерът в елита Локомотив Пловдив се наложи с 4:3 над
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив се измъчи срещу десет от Добруджа, би 4:3

Лидерът в елита Локомотив Пловдив се наложи с 4:3 над Добруджа след продължения за Купата на България. Така железничарите се класираха за осминафиналите на шампионата.

Бабакар Дион и Георги Каракашев бяха точни за черно-белите в постоянното време. Иначе Димитър Пиргов беше разкрил резултата за домакините, а Андриан Димитров изравни в последните секунди. Добруджа игра от 18-ата минута с човек по-малко поради червен картон на Светослав Николов. В първото продължение Бубукар Дион вкара още веднъж, а Георги Минчев беше прецизен от дузпа за 2:4. В последните секунди Шериф Осман вкара трети гол за Добруджа. При 2:3 Пиргов удари напречната греда на Локомотив.

Останалите тимове от елита също продължиха напред.

се наложи над Септември Тервел с 4:0 с два гола на Радослав Цонев и по едно попадение на Тонислав Йорданов и Николай Жеков.

Пирин надигра Вихрен Сандански с 1:0 в мач, игран в село Микрево. Победното попадение вкара Борис Тютюков след час игра. Тимът от Сандански доигра последния четвърт час с човек по-малко поради червен картон на Стефан Методиев.

Локомотив София също се класира напред, откакто победи Спартак в Плевен с 1:0. Гола вкара Димитър Митков в края на първата част.

Хебър се наложи над Спортист в Своге с 1:0 с попадение на Олексий Збун в 58-ата минута.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР