Лидерът в Бундеслигата Байер Леверкузен измъкна успех с 1:0 от

...
Лидерът в Бундеслигата Байер Леверкузен измъкна успех с 1:0 от
Коментари Харесай

Леверкузен излъга Аугсбург в добавеното време

Лидерът в Бундеслигата Байер Леверкузен измъкна триумф с 1:0 от визитата си на Аугсбург. Победният гол пристигна в 94-ата минута и беше вкаран от Есекиел Паласиос.

Така отборът на Шаби Алонсо продължава без загуба. Леверкузен има 45 точки, четири повече от. Аугсбург остава без победа в четири кръга от Бундеслигата и заема 11-а позиция с 18 точки.

И двата тима имаха благоприятни условия за попадение още в постоянното време на дуела. В 18-ата минута Алехандро Грималдо излезе в добра позиция и стреля, само че не съумя са се разпише. Четири минути по-късно Ермедин Демирович пропусна преференциален късмет за домакините. После Грималдо удари греда за Байер след мощен изстрел от отдалеченост. Последваха пропуски на Патрик Шик,  Роберт Андрих и Паласиос.

Тийтц вкара топката във вратата на Байер в 72-ата минута, само че ВАР анулира попадението поради засада. В 89-ата минута Йонас Хофман не съумя да преодолее вратаря на Аугсбург, само че в добавеното време Паласиос въпреки всичко осъществя за 0:1.

Лайпциг падна с 0:1 от Айнтрахт Франкфурт и прекъсна серията си от четири мача без загуба. Биковете са четвърти в подреждането с 33 точки, а Айнтрахт е пети с 27 точки. Единственото попадение беше дело на Ансгар Кнауф още в седмата минута.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР