Лидерът ЦСКА записа равенство в контрола. Червените направиха 1:1 с

...
Лидерът ЦСКА записа равенство в контрола. Червените направиха 1:1 с
Коментари Харесай

ЦСКА направи равенство със Спортист в Своге

Лидерът ЦСКА записа тъждество в контрола. " Червените " направиха 1:1 с втородивизионния Спортист (Своге).

Срещата се игра в Своге пред към 200 фена, множеството, от които подкрепящи гостите. " Шоколадите " първи поведоха посредством Павлин Чиликов, само че " армейците " изравниха посредством Маурисио Гарсес.
 Снимка 611814
Източник:

Ето по какъв начин се разви срещата:

В 12-ата минута Морено откри в наказателното поле Дауда Бамба, който стреля незабавно, само че право в напречната греда.

Четири минути по-късно, Петър Вуцов опита удар от границата на наказателното поле, само че Евтимов улови.
 Снимка 611812
Източник:

ЦСКА владееше самодейността и атакуваше, до момента в който " шоколадите " не съумяха да затруднят вратаря на " алените ".

В 41-ата минута се стигна до добра опция за ЦСКА. Маринов излезе самичък против Евтимов, само че се забави и Кох мазета топката уверено.

На почивката треньорът на ЦСКА - Саша Илич пусна в игра Амос Юга и Юрген Матей.
 На живо: Спортист - ЦСКА, 1:1, онлайн
На живо: Спортист - ЦСКА, 1:1, " алените " изравниха

Вижте детайлности

Петър Колев пък предрие шест смени, като на терена през втората част ще играят вратарят Ивайло Василев, Лукас Мартинс, Павлин Чиликов, Симеон Чатов, Влади Семерджиев и Илия Русинов.

В 52-ата минута Морено бе изведен на добра позиция от Туфегджич и трансферира стража на " шоколадите ", само че попадението не бе зачетено поради засада.

В 63-ата минута Павлин Чиликов бе оставен непокрит в наказателното поле при осъществяване на свободен удар, плонжира и с хубав удар с глава, отбил се и от страничния дирек не остави шансове на Евтимов - 1:0 за Спортист.
 Снимка 611820
Източник:

Десет минути по-късно " алените " дадоха отговор. Защитата на домакините сгреши като не съумя да почисти една топка от вратарското поле, където до нея стигна Маурисио Гарсес, който с воле с десния крайник вкара топката в мрежата на домакините за 1:1.

Следващият мач на ЦСКА е за Купата против Черно море на 4 април. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР