Лидерът на Зелените призова Европейската комисия да намери спешно решение

...
Лидерът на Зелените призова Европейската комисия да намери спешно решение
Коментари Харесай

Ска Келер: ЕК да немери решение на протестите в България и Беларус

Лидерът на Зелените прикани Европейската комисия да откри незабавно решение на спора в и в, „ с цел да се поддържат главните полезности “.
Евродепутатът насочи апела директно след първата тирада на ръководителя на Европейската комисия пред Екологичен потенциал след пандемичните ограничавания.
 Европейска комисия: Употребата на мощ би трябвало да е пропорционална на дейностите на протестиращите Европейска комисия: Употребата на мощ би трябвало да е пропорционална на дейностите на протестиращите
Полицейското принуждение при митингите би трябвало да се упражнява съразмерно на дейностите на протестиращите - това съобщи представителят на Е...
„ Комисията би трябвало да даде най-голям приоритет на ръководството на върховенството на закона “, съобщи от своя страна Фон дер Лайен.
„ Не предстои на подозрение, че Европейска комисия ще направи незабавна стъпка към надзор на средствата от европейския бюджет и гарантирането, че по пътя на приемането им и усвояването им от страните ще бъдат избегнати корупция и спор на ползи “, сподели тя, представена от БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР