Лидерът на Зелената партия Иймън Райън няма да се върне

...
Лидерът на Зелената партия Иймън Райън няма да се върне
Коментари Харесай

Райън ще остане на срещата на върха на Cop28 след съгласуване на сдвояване на вота за предложението за доверие на McEntee

Лидерът на Зелената партия Иймън Райън няма да се върне от Дубай, с цел да гласоподава доверие на министъра на правораздаването, откакто му беше препоръчано съглашение за сдвояване от социалдемократите.

Г-н Райън, който е в Обединените арабски емирства за климатичната конференция Cop28, удостовери, че са му предложили двойката от представителя на социалдемократите за климата Дженифър Уитмор.

Шин Фейн внесе предложение за избор на съмнение към Хелън Макенти предходната седмица, като водачът Мери Лу Макдоналд твърди, че би трябвало да се потърси отговорност за „ пагубния неуспех “, с цел да бъдат хората в сигурност. Гласуването би трябвало да се организира в Dáil във вторник.

То идва, откакто бяха нанесени вреди на стойност десетки милиони евро на публичната инфраструктура по време на вълнения в Дъблин предишния месец, при които имаше рейсове, трамваи и коли на Garda на улица О'Конъл запален и магазини ограбени.

Бунтовете последваха нахлуване с нож покрай учебно заведение, при което бяха ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР