Лидерът на "Воля" Веселин Марешки заяви, че ще се откаже

...
Лидерът на "Воля" Веселин Марешки заяви, че ще се откаже
Коментари Харесай

Марешки се отказва от имунитета си

Лидерът на "Воля " Веселин Марешки съобщи, че ще се откаже от имунитета си на народен представител, защото е кардинален в позициите си. Той напомни, че е основател на референдум с искане тъкмо за отпадане на имунитета.

Той прикани от Главната прокуратура да създадат обществени записите, на които се чува по какъв начин той заплашва съперници в аптечния бизнес. Той прикани, в случай че има такива записи, те да се извадят даже и да не са от този интервал, за който се отнася обвиняването, повдигнато му от прокуратурата.

"Нямам време да се занимавам с тези неща ", бе коментарът на Марешки във връзка обвиняванията са въздействие върху организацията и инспекторите по надзор. Според него сега има доста по-голям спор на ползи при негови съперници.

Според предприемачът същото се случва и в търговията с горива. "Мои съперници вършат същото, в което аз съм упрекнат. Подбиват ми цените, с цел да убият мой бизнес ", съобщи Марешки.

"Ако желая аптека, ще си отворя аптека, в случай че желая да търгувам с горива, ще си отворя бензиностанция ", безапелационен е Марешки във връзка обвиняванията, вярвайки че те не отразяват пазарните условия.

"Трябва да се преборим за една естествена България. Прокуратурата би трябвало да работи в полза на обществото, а не за избрани хора. Няма кой да отбрани хората ", съобщи Марешки.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР