Лидерът на Воля Веселин Марешки тази сутрин постигна Голям шлем

...
Лидерът на Воля Веселин Марешки тази сутрин постигна Голям шлем
Коментари Харесай

Марешки прелива от телевизорите - не бил чел проекта на ГЕРБ, но подписал |

Лидерът на Воля Веселин Марешки тази заран реализира Голям шлем с участията си в утринните тв блокове. Бе в студиото на бТВ, а преди да влезе там го включиха по Нова телевизия от площада пред НДК.

Варненският фармацевтично-бензинджийски предприемач политик влезе във фокуса на публичното внимание, откакто на няколко пъти сменя позицията си за плана за конституция на ГЕРБ и в последна сметка, както постоянно поддържа ръководещите, които нямаха различен вид да съберат 120 подписа за внасянето на плана.

Пред бТВ през днешния ден Марешки изясни, че е подписал без да е чел какво се предлага.

" Не съм го чел и няма да го чета, това нищо не значи ", сподели той пред шокирания водещ Антон Хекимян.

Обяснението му - не било значимо, тъй като не настоящето, а идващото Народно заседание щяло да гласоподава новия главен закон.

При присъединяване си по Нова телевизия Марешки употребява опцията да подлага на критика президента Румен Радев и жителите, които стачкуват към този момент близо два месеца.

„ За страдание българският народ е разграничен поради хора като президента Радев, който се пробва с вдигнати юмруци да прави тези провокации ”, сподели той.

Според него " една част от хората харесват тези, които блокират пътищата и основават ужас, бият служители на реда и млади дами. Има и такива, които разсъждават обикновено и поддържат естествените български жители ”.

Марешки отхвърли обвиняванията, че депутатите му са подкрепили плана за нова конституция на ГЕРБ против две концесии – тези на плажовете „ Кабакум - Север 1 ” и „ Кабакум - Север 2 ”. Едната концесия е взета от майка му, а другата – от някогашен народен представител от ВОЛЯ.

„ Чух такова подстрекателство от президента Радев. Това е доста тъпо, тъй като единствено човек, привикнал да работи по този метод, може да прави такива внушения ”, съобщи Марешки..

Неговата прогноза била, че ръководещите ще завършат мандата си.

„ Приветствам нормализирането на обстановката, че българският народ се освободи от анархията. Не поздравявам биенето на служители на реда, дами, деца. Трябва да се върнем към нормалността. Явно, че кокалът е доста огромен и хора, които са се облажвали, желаят още веднъж да го захапят. Ние нямаме интерес да сме народни представители ”, сподели Марешки.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР