Лидерът на Воля“ Веселин Марешки съобщи пред журналисти в Народното

...
Лидерът на Воля“ Веселин Марешки съобщи пред журналисти в Народното
Коментари Харесай

Марешки се съмнявал, че побоят над продавач в Габрово е бил истински

Лидерът на „ Воля “ Веселин Марешки заяви пред публицисти в Народното събрание, че побоят над продавача от тримата роми в Габрово съгласно него бил инсцениран.

„ Не може да си позволим за следващ път избрани партии да използват българските жители, още веднъж да лъжат и да заблуждават българския народ. По всичко проличава, че случката, събитието, много трагично изкарано в лицето на всички медии в магазина в Габрово, е една поредна инсценировка “, сподели Марешки.

Той дефинира това като деяние на „ партии с позападнал рейтинг “.

„ Ако се загледате в фрагментите, които ни се демонстрират за случилото се в магазина, какво виждаме, виждаме 7 минутна тежка борба на подмятане, хвърляне, тежък побой, от който след това виждаме фрагментите, където пострадалият е с една лека пролука, тука на устната “, уточни водачът на " Воля ". За него това е невероятно след един 7-минутен тежък побой.

Като проучва къдрите, той вижда доста превзетост.

„ Това е нещото, което не са отчели, че ще стане и на процедура тази обективна реакция може да докара до там, че поради насложени по места същински спорове да се подпали страната “, разяснява той митингите. „ Преди изборите се случва нещо такова, подвига се рейтингът на измислените патриоти “, оправда отхвърли си Марешки.

За него Европейските избори ще са индикаторът дали би трябвало да продължи този парламент. „ Ако ръководещата коалиция има доста по-малко гласове от опозицията, наложително би трябвало да се отива на нови избори. Ако Българска социалистическа партия бие с малко не мисля, че това е нещо, което би пуснало страната в безпорядък, тъй като Българска социалистическа партия завоюва президентските избори, само че загуби парламентарните. Няма цялостно тъждество “, сподели той.

Моника Гаджанова, tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР