Лидерът на Воля Веселин Марешки призова в декларация от парламентарната

...
Лидерът на Воля Веселин Марешки призова в декларация от парламентарната
Коментари Харесай

Марешки пак зове Каракачанов и Валери Симеонов да си подадат оставките

Лидерът на " Воля " Веселин Марешки прикани в декларация от парламентарната естрада вицепремиерите Красимир Каракачанов и Валери Симеонов да си подадат оставките.

Марешки изясни, че родителите са му алармирали, че в учебник по биология попада изречение, обвързвано с възрастта на настъпването на обществената и полова зрялост и е записано, че тогава се образува половата еднаквост - хомосексуална или хетеросексуална.

Тези внушения, че полът е обществена роля, която избираме, а не биологичен факт, са в основата на джендър идеологията, съобщи Марешки. Това ли доживяхме, в ръководството, в което има " Обединени патриоти ", джендър идеологията най-сетне е част от българското обучение, попита той. Според него маските стартират да падат и има двоен стандарт на Обединените патриоти.

Затова Марешки прикани Каракачанов и Симеонов да си понесат политическата отговорност и да си подадат оставките.

От името на ПГ " Обединени патриоти " Юлиан Ангелов съобщи, че точно Обединените патриоти са спрели Истанбулската спогодба в България и това е реалност. Всички тези проблеми за българските учебници и налагане на избрана терминология е от години и ние от Обединените патриоти сме реагирали и сме създали съответните срещи с МОН да бъдат отстранени всички такива текстове и внушения, нашата работа сме я свършили, уточни Ангелов. Той изрази изненада по какъв начин ръководител на демократична партия приказва против джендър идеологията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР