Лидерът на Воля Веселин Марешки призова българските граждани да не

...
Лидерът на Воля Веселин Марешки призова българските граждани да не
Коментари Харесай

Марешки: Не се поддавайте на провокации за блокиране на бензиностанцията ми в Люлин

Лидерът на " Воля " Веселин Марешки прикани българските жители да не се поддават на провокациите за блокиране на бензиностанцията му в столичния квартал " Люлин ", оповестиха от партийния пресцентър " по отношение на публикувани апели от страна на лидиретите на митингите ".

Марешки акцентира, че е единственият политик, който е на страната на народа и който не е привързан със статуквото и с корупционни схеми и повече от 25 години оказва помощ на хората да живеят по-добре.

" В миг, в който в цялата страна се надпреварват да вършат фейсбук групи с хиляди ограбвани българи и упорстват да отворя и в техния град бензиностанции и аптеки, в този миг предводителите на метежа Румен Радев, Мая Манолова, Христо Иванов, " Отровните " са ви призовали да не купувате медикаменти и горива от моите аптеки и бензиностанции. С което де факто са ви призовали да отидете при картела! И на процедура са създали признание на кого служат. Лидерите на метежа се оказаха патерици на картела, на корупцията, на контрабандата ", декларира още зам.-председателят на Народното събрание.

В обръщението се показва още, че водачите на митингите стигат по-далеч и желаят " още по-голяма безредица " като приканват за блокиране на бензиностанцията в квартал " Люлин " в София.

" Не се поддавайте на тези долни провокации на Радев, Манолова, Иванов и всевъзможни други отровители. Нека ние сме рационалните. Изграденото от мен през последните съвсем 30 години и това, което милиони българи са си икономисали с помощта на моя бизнес-модел , са неоспорими обстоятелства! Колкото и да скачате, няма по какъв начин да го стигнете, нито да го заличите, нито да го отровите! Помислете и вие дали въобще можете да извършите нещо за народа, а освен за себе си ", обръща се Марешки към уредниците на митингите.

А най-после приключва:

" Мимолетната ви популярност ще отмине, истините ще излязат нескрито. Хората ще ви не помнят - и това е в най-хубавия случай. Бог да пази България от такива реформатори и нови войводи като вас! ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР