Лидерът на Воля Веселин Марешки обяви, че партията му ще

...
Лидерът на Воля Веселин Марешки обяви, че партията му ще
Коментари Харесай

Воля ще напуска пленарна зала, ако Иво Христов е в нея


Лидерът на " Воля " Веселин Марешки разгласи, че партията му ще напуща пленарната зала всякога, когато в нея участва депутатът от Българска социалистическа партия Иво Христов.
" Депутатът от Българска социалистическа партия, който си разреши да назова 80% от българския народ дебили, от нашите родители, фамилии, деца, другари и близки, да принизи историята и ролята на българския народ в спасяването на българските евреи, няма да стои дълго в Народно събрание “, съобщи Марешки.

„ Преди няколко месеца ми беше поискана оставката като зам.-председател на Народно събрание, по този начин и не разбрах от кого. Тогава си разреших да кажа, че не знам дали аз ще си подам оставката, само че някой ще си я подаде преди мен “, съобщи водачът на „ Воля”.

Той съобщи още, че може, да се обзаложи и че няма да е дълго времето, в което Валентин Златев ще бъде началник на компанията „ Лукойл “ , съобщи БГНЕС.
„ Собствениците на тази компания няма да търпят това. Имам информация, че в най-скоро време процесът по подаването и приемането на оставката на Валентин Златев като началник на компанията ще бъде дадена и призната “, сподели Марешки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР