Лидерът на "Воля" Веселин Марешки, който е и зам.-председател на

...
Лидерът на "Воля" Веселин Марешки, който е и зам.-председател на
Коментари Харесай

Марешки: Протестиращите искат и оставката на Радев

Лидерът на "Воля " Веселин Марешки, който е и зам.-председател на Народното събрание, настоя в декларация българският народ да не се поддава повече на провокации.

Той обърна внимание на митингите и в отговор на декларацията на Българска социалистическа партия посочи, че и те, както ръководещите, също имат виновност за недоволството. "Уважаеми сътрудници, вие в кой свят живеете, не виждате ли какво написа по митингите - ние не харесваме ГЕРБ, само че не желаеме и Българска социалистическа партия ", уточни водачът на "Воля ".

Марешки сподели още, че протестиращите желали, с изключение на оставка на държавното управление, и оставката на президента Румен Радев. "Кой струпа барута? Голяма част от барута сте го струпали и вие, когато пенсиите бяха три $, когато не направихте институциите, че необратимо те в този момент да работят в полза на жителите ", безапелационен бе Марешки.

Столична дирекция на вътрешните работи: Протестиращи хвърляха бомби, замеряха ни със стъклени бутилки и кутии с багра

По думите му, когато от "Воля " са повели битката с картелите, които от Българска социалистическа партия са основали, президентът Радев четири години дума не е обелил за това обективни ли са цените на горивата.

Най-голямата част от българския народ, тези които стачкуват, са най-слабо показани в Народното събрание с най-малката политическа мощ "Воля ". Това е огромният проблем в България, че тези които стачкуват, не са показани в българския парламент, сподели още водачът на "Воля ".

"Затова се обърнах към българския народ, да не се поддава повече на провокации. Изборите ще бъдат единствено след няколко месеца, да мислят добре с главите си, да не имат вяра на новите неистини ", сподели той. Марешки прикани към всеобщо гласоподаване на идващите избори.

Ние сме мощно обезпокоени и ще помолим управлението на Народното събрание да обезпечи повече места за самостоятелни депутати откъм гърба, тъй като в случай че излязат още СРС-та, съм обезпокоен, че парламентарната група на Българска социалистическа партия може да олекне до към 30-тина индивида, разяснява Марешки във връзка с Васил Божков и оповестените през вчерашния ден от прокуратурата диалози с депутата от "БСП за България " Александър Паунов.

Парламентът гласоподава прекратяването на пълномощията на депутата Андон Дончев от ПГ "Воля - българските родолюбци ".

Парламентът приключи пълномощията на депутата от "Воля " Андон Дончев

В негативен избор самостоятелният депутат Павел Шопов от "Атака " съобщи, че е дал своя вот срещу, тъй като парламентаризмът губи, когато такива хора си отиват. Той го направи ненадейно, направи го като един човек с доста високо възприятие за дълг и на преданост, разяснява Шопов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР