Лидерът на Воля и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки

...
Лидерът на Воля и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки
Коментари Харесай

Марешки: Каракачанов е коалиционен партньор на Бареков и с пари от КТБ плащаше да му вдигат рейтинга

Лидерът на " Воля " и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки отговори на вицепремиера и министър на защитата Красимир Каракачанов с обвинявания, в които включи и заплащания с пари от КТБ. 
Каракачанов предложи на Марешки да си пие хапчетата преди дни, откакто водачът на " Воля " изиска налагане на мораторим върху плановете „ Придобиване на съществена бойна техника за създаване на батальонни бойни групи от състава на механизирана бригада “ и „ Придобиване на нов вид военен аероплан “. Марешки акцентира, че модернизацията на армията би трябвало да бъде спряна, до момента в който " не се оправят всички проблеми в страната ".
Пред Българска национална телевизия Марешки сподели, че Каракачанов би трябвало да напусне държавното управление допустимо най-бързо, като прикани съдружните му сътрудници Валери Симеонов и Волен Сидеров да се разграничат от него.

" Не аз, а той би трябвало да пие хапчета. Да не забравяме, че Каракачанов е съдружен сътрудник и на Николай Бареков и с пари от КТБ е плащано на рейтингови организации да му подвигат рейтинга ", посочи Марешки. На изборите за европарламент през 2014 година Вътрешна македонска революционна организация, водач на която е Каракачанов, беше в коалиция с партията на Бареков " България без цензура ".

Марешки сподели, че няма проблем с останалите партии от " Обединени патриоти ", само че настоя Вътрешна македонска революционна организация и Каракачанов да изоставен властта и прикани вицепремиерът да се яви независимо на избори, с цел да може да го победи.
" Той обаче няма да го направи, тъй като е или на гърба на Костов, или на гърба на Бареков, а в този момент на гърба на Сидеров и Симеонов ", добави Марешки.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР