Лидерът на Воля и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки

...
Лидерът на Воля и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки
Коментари Харесай

Марешки ще отваря и магазини за храни

Лидерът на " Воля " и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки разгласи пред БиТиВи, че има намерение да отвори и верига хранителни магазини откакто направи по този начин с аптеки, а по-късно и с бензиностанции. Обясни, че в тях ще се продават артикули " на действителни цени ", което не било такава в съществуващите към този момент.

Горивата на неговите бензиностанции са на по-ниски цени от другите, а битката му против " картела " в бранша беше един от главните моменти в предизборната му акция за президентските и парламентарните избори.

По мотив отнетия лиценз от Агенция " Митници " за данъчен склад на компанията " Полисан " Марешки разгласи, че тя не е била негов снабдител и сходни информации се появили, тъй като създателите им не са ревизирали обстоятелствата. След като стана известно отнемането на лиценза обаче пред " Капитал " Марешки разяснява, че няма проблем с това, защото имал " и други снабдители ". Днес той разгласи, че това било най-голямата подправена вест и нямал и 1 литър, платен от нея.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР