Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов пристигна във Враца, за да

...
Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов пристигна във Враца, за да
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Важни са не еднополовите бракове, а сигурността и доходите на българите /снимки/

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов дойде във Враца, с цел да поддържа лидера на листата на "Българските патриоти " за МИР-6 Красимир Богданов, тъй като и в 43 и 44 Народно събрание врачанинът е бил един от най-активните в Народното събрание и е бранил ползите на хората в област Враца, по този начин както е редно да прави всеки народен представител. Затова Каракачанов прикани да се гласоподава за локални хора, какъвто е Богданов, а не за наложени персони от други обитаеми места, които ще идват във Врачанско единствено на 1 и 2 юни.
По време на визитата си ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация посети селата Лиляче и Чирен, дружно с Красимир Богданов и претендентите за народни представители Красимир Ангелов, доктор Тихомир Тодоров и Момчил Янков. В село Лиляче Богданов приветства събралите се хора и благодари на кмета Красимир Петров повдигнат от Вътрешна македонска революционна организация, че за толкоз малко време промени образа на селото, като същински родолюбец.
"Скъпи другари, аз неведнъж съм бил тук при вас и съм осведомен с вашите проблеми и паники. Не един път съм ги и решавал. За нас не е самоцел да бъдем в Парламента, нашата цел е работливите хора като вас да живеят добре. Ние с Воля и НФСБ не сме се събрали в коалиция, с цел да търсим дивиденти, а поради общите ни идеали. "Българските патриоти " са единствената гаранция, че България ще резервира своето достолепие, сигурност и обичаи " - сподели Богданов.
Каракачанов добави, че за 32 години в България са се изредили всевъзможни партии, само че всички идват и си отиват - говорейки за ярко бъдеще. Факт е, че такова бъдеще няма, в случай че не си оправиш личната страна. През всичките тези години само Вътрешна македонска революционна организация не промени концепциите и задачите си.
"Това което обещахме през 2017 година го изпълнихме. Обвиняваха ни, че не можем да увеличим пенсиите на 300 лв. от тогавашните 167 лв., факт, само че го направихме. В вероятност ще работим за междинна пенсия от 700 лв. и в този момент ще кажат някои, че не е допустимо, само че ние доказахме, че мислим за нашите родители, баби и дядовци, като реализираме обещаното. Ще работим и за нарастване на данъчните облекчения, които касаят фамилиите на работещите българи. За разлика от другите партии, за нас не са значими гей браковете, а да съхраним обичайното българско семейство? Семейство, което живее почтено, с естествени приходи, пенсии, достъп до обучение и опазване на здравето " - заключи Красимир Каракачанов.
В село Чирен салонът на Читалището едвам побра искащите да се срещнат с Красимир Каракачанов, първият в листата Красимир Богданов и претендентите за народни представители.
В началото на събитието, само че не като предизборно заричане, а като част от поредната политика на Вътрешна македонска революционна организация, патриотите поеха ангажимент да закупят климатик, с цел да могат чиренци умерено да посрещат посетители и честват в горещите и зимните дни.
"България се стопява и вие го виждате най - добре, нищо, че Чирен е покрай регионален град. И това е ужасно. Това би могло да се промени с възстановяване на изискванията на живот, приходите на хората и опазването на здравето. И това е постижимо, само че е единствено с думи, а с действителни деяние, които ние предприехме и би трябвало да продължим " - сподели Красимир Богданов.
Пред събралите се поданици Каракачанов прикани хората да гласоподават за познати и потвърдили се персони, какъвто е Красимир Богданов и добави:
"Аз съм извънредно сюрпризиран - показа той, по какъв начин е допустимо да се гласоподава за хора, които не си вършат труда да посетят регионите, от които са издигнати, с цел да си кажат няколко думи с хората и да се срещнат с проблемите им. Как след това ще ги съставляват в Народното събрание? Как ще им бъдат потребни? Нали по тази причина са изпратени там. И такива хора нямат проблем да си мълчат в Народното събрание, тъй като не са виждали очите на гласоподавателите си и нямат позор от тях. "
Хората споделиха терзанията си за идния избор с машинно гласоподаване, секциите в Република Турция и терзанията си свързани със сигурността в дребните обитаеми места.
Във Враца на предизборния пункт Красимир Каракачанов и Красимир Богданов продължиха диалозите си с врачани и се срещнаха с водачите на листите на "Българските патриоти " за областите Видин и Монтана.

На 11 юли гласувайте с листата на "Българските патриоти " с № 16.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР