Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски и лидерите на 15 по-малки

...
Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски и лидерите на 15 по-малки
Коментари Харесай

ВМРО-ДПМНЕ и партньори обединяват сили в коалиция Обновление за Македония

Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски и водачите на 15 по-малки партии подписаха през днешния ден в Скопие съглашение за предизборна коалиция "Обновление на Македония ", съобщи организация МИА.

След подписването на документа Мицкоски съобщи, че това е най-голямата коалиция, която "ще завоюва предварителните парламентарни избори на 12 април и ще образува бъдещото държавно управление ".

Заев: Все още е рано да се разисква служебния министър председател

Той сподели, че сътрудниците в обединението са се обединили към обща платформа, полезности и правила, в които имат вяра. Името на обединението демонстрира, че страната се потребност е от обновяване, акцентира Мицкоски, представен от Българска телеграфна агенция.

Опозиционният водач даде обещание, че няма единствено да подлага на критика, а ще предлага и решения. Той сподели, че обединението ще работи за нарастване на заплатите и пенсиите, въвеждане на 8-процентов плосък налог, привличане на задгранични и локални вложения на стойност минимум 4 милиарда евро, битка с корупцията.

Мицкоски съобщи, че обединението сплотява македонци, турци, роми, сърби, власи, бошняци, хора от междинната класа, служащи, фермери.

"В името на обновлението приканвам другите жители, в това число албанците, да поддържат обновлението за по-добър витален стандарт, повече пари, по-добра стопанска система и по-добро бъдеще ", съобщи Мицкоски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР