Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски е приятно изненадан, от това,

...
Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски е приятно изненадан, от това,
Коментари Харесай

Мицкоски: Гражданите да решат дали искат европейско бъдеще като асимилирани, българизирани или като горд и достоен народ

Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски е прелестно сюрпризиран, от това, че отдавна за пръв път са „ на една вълна “, във връзка с оферти от опозицията референдум, и че в посока на въпроса, който Пендаровски формулира, е разсъждавал и той, само че също по този начин чака президентът да призове и другите политически партии в Република Северна Македония „ да излязат на референдум “.

Коментарът на Мицкоски идва, откакто Стево Пендаровски предложи въпросът за възможния референдум да бъде: " Искате ли да влезете в Европейски Съюз при тези условия? ", като сподели на опозицията, че би трябвало да излезе с почтена дефиниция на въпроса, а на другите партии, че следователно не би трябвало да бойкотират възможния референдум.

От Кавадарци Мицкоски разяснява, че референдумът е най-висшият акт на народна власт в една страна и посредством него „ жителите би трябвало да решат дали желаят да имат европейско бъдеще като асимилирани, българизирани и под диктат, или, когато има опция за това, като горделив и заслужен народ “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР