Лидерът на Възраждане смята, че е измамен от журналистката Генка

...
Лидерът на Възраждане смята, че е измамен от журналистката Генка
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Генка Шикерова ме измами. Ще я обява за чуждестранен агент, когато почнем да управляваме

Лидерът на " Възраждане " счита, че е излъган от журналистката Генка Шикерова, тъй като не му е споделила, че работи за " Свободна Европа ".

Той съобщи, че ще я разгласи за задграничен сътрудник, когато почне да ръководи страната.

Такава ще е ориста и на други публицисти, които " Възраждане " решат, че работят в  " американски българоезични медии  ". 

Самият Костадинов споделя тиражира мнението си в американския Facebook.  

Той се усеща наскърбен, тъй като е имал положително мнение за нея.

" Възраждане има кардинална позиция - не даваме изявленията и не поддържаме връзка с жълти медии, както и с такива, водещи се за български, само че издържани от Съединени американски щати. Само че през вчерашния ден една журналистка, работеща в такава медия, ни измами много безочливо.

На отворената среща в Благоевград нощес видях Генка Шикерова, за която имах положително мнение и знаех, че работи в българската медия ТВ1. На срещата имаше и други публицисти, които изчакаха тя да завърши, с цел да могат да зададат въпросите си. Шикерова обаче излезе малко преди края на срещата, което ме озадачи. Като свърши, взех решение да вляза в профила и във фейсбук, още повече, че сме другари там (тя ми беше пратила покана за другарство преди време). Когато разбрах, че работи в жълто-кафявата американска " Свободна Европа ", незабавно и написах известие. Отговорът е налице.

Няма да разясня неточните дейности на журналистката. Те са показателни сами по себе си. Просто подсещам - когато Възраждане стартира да ръководи, всички американски българоезични медии ще би трябвало да се разгласят като американски сътрудници (така, както е съгласно американското законодателство в Съединени американски щати, което ще използван и в България). А по-късно на всички " самостоятелни " български публицисти, плачещи за свободата на словото у нас, до момента в който в това време един по един приставаха на американското посолство, ще им се наложи обществено да се заявяват като американски сътрудници. Не като публицисти.

Просто нямам думи, с цел да изразя погнусата и отвращението си... "



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР