Лидерът на Възраждане“ обяви на брифинг, че ръководената от него

...
Лидерът на Възраждане“ обяви на брифинг, че ръководената от него
Коментари Харесай

„Възраждане“ се обяви против Френското предложение за РСМ


Лидерът на „ Възраждане “ разгласи на брифинг, че ръководената от него групировка е срещу Френското предложение по проблема за Република Северна Македония.
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 510
„ Многократно сме казвали, че в българския парламент и политически живот има пет американски партии, една турска и една българска. Това, което сплотява другите 6 против нас, е следването на непознати национални ползи, какъвто съвършен случай имаме с показаното Френско предложение за повдигане на ветото за преговорния развой на Северна Македония “, уточни той.

По думите му, това предложение е доста неприятно за България, тъй като иззема самодейността ни и от индивид се трансформираме в обект на договарянията. „ Ние делегираме нашите права на Европейска комисия, която да договаря от наше име. Това е главното предателско деяние тук, несъмнено, че с доверието, че Европейска комисия ще следва интереса на България “, добави Костадинов.

" В последните дни на работата на този парламент в прекомерно евентуално това предложение в последна сметка да не успее да мине, без значение от поддръжката, която от ГЕРБ подсигуряват ", сподели още водачът на " Възраждане ".

" Подозирам, че в Българска социалистическа партия има хора със съвест, които ще поддържат вота на съмнение ", разяснява още Костадинов и увери, че " Възраждане " ще гласоподават " за ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР