Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов зададе няколко въпроса към премиера

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов зададе няколко въпроса към премиера
Коментари Харесай

Възраждане с въпроси към властта за мигрантите и Шенген, България щяла да стане бежански лагер

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов зададе няколко въпроса към премиера и вицепремиера по отношение на влизането на България в Шенген, съобщи кореспондент на " Фокус " . Той изрази терзания, че страната ни щяла да се трансформира в голям бежански лагер. 

" На база на какво тъкмо българското правителство чака да получи влизане пълноправно в Шенген, при изискване че сега на нашата граница непознатите граничари са толкоз, колкото нашите. Знаете ли, че сега българската граница се пази от непознати полицейски патрули, с непознати коли ", попита Костадинов. 

Той сподели, че при визитата си на българо-турската граница е видял румънски, гръцки, маджарски, естонски патрули. Той дефинира протичащото се като " срам " и " национално изменничество ". 

" В изявлението си, което той направи дружно с австрийския си сътрудник, той сподели, че " България няма и не може да приема лица, за които не е виновна, обратно на публикуваната дезинформация през последните дни, България не приема спомагателни условия, свързани с бежанци от Сирия и Афганистан. Ние задаваме следните въпроси, откакто България няма да приема лица, за които не е виновна, значи, че ще приема лица, за които е виновна, т.е. това са лицата от Дъбличнското съглашение. Второ, в случай че това е по този начин, какъв е броят, за които България е виновна и които Австрия ще изпрати в България наново? ", попита още той. 

Той попита още къде може да се направи информация какъв брой от върнатите бежанци са минали през България. Костадинов изиска изясненост къде ще бъдат настанявани, откакто потенциала на българските центрове били запълнени на 80%. 

" Въпросите, които ние задаваме, ги задаваме пред българското общество. Тази политика, която надалеч не е единствено и само българска, която за положително или за неприятно България не е остров, на изборите, след по-малко след 5 месеца, ще можем да дадем своя глас ", безапелационен бе той. 

" Ние сме на дъното на хранителната верига в интернационалните връзки ", допълни той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР