Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов се закани днешният бойкот на

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов се закани днешният бойкот на
Коментари Харесай

Костадинов: Заповед за демонтаж на паметника няма

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов се закани днешният протест на работата на Народното събрание да продължи и през идващите дни.

Представители на неговата парламентарна група, както и на Българска социалистическа партия, и на Има Такъв Народ излязоха пред парламентарната естрада и блокираха съвещанието в символ на митинг поради демонтажа на Паметника на руската войска и измененията в Конституцията. 

Последва председателски съвет, на който бяха показани документи, свързани с дейностите към монумента. Костадинов обаче твърди, че няма заповед за ремонт и реституция на паметника. 

" Ние изслушахме юрисконсулта на регионалната администрация - господин Иванов, който ни обясняваше по какъв начин се е задвижила процедурата с темпове, които в действителност са от началото на тази година. Няма обаче заповед за ремонт.

Пеевски предложи - в случай че имаме искания, да съдим и да апелираме.

Обаче по какъв начин да обжалваш нещо, което не съществува. Изведнъж се оказа, че паметникът няма да се демонтира, а ще се реставрира. Заповед за реституция обаче няма ", посочи Костадинов. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР