Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов се ожали, че като дете

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов се ожали, че като дете
Коментари Харесай

Копейкин се ожали: Като тийнейджър ядял бедна храна

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов се ожали, че като дете бил заставен да яде най-вече постно, а сладките изкушения били ъгъл. Въпреки че от сърцераздирателната му обява във фейсбук се схваща, че става въпрос за годините, когато е бил малко дете, в действителност Копейкин приказва за началото на така наречен преход - 90-те години, когато той е бил младеж на най-малко 13. 

" Вчера беше Денят на християнското семейство. Така се случи, че тъкмо през вчерашния ден подарих кръв. По принцип от години съм постоянен кръводарител и не това е, което желая да споделя. Вчера около празника си спомних нещо от детските си години ", не пропусна да се похвали той. И изясни:

" В началото на деветдесетте в страната ни имаше голям дефицит на артикули и храни. Майка ми беше съкратена от работа и безработна и татко ми устояваше цялото семейство. Хранехме се главно постно. Един ден обаче когато се прибрахме от учебно заведение със сестра ми заварихме на масата поставени много хубави храни, имаше дори и шоколади. Без да се замислим седнахме и ги ометохме, а майка и баща ни гледаха и ни се радваха.

Едва откакто се нахранихме видяхме, че за тях нямаше нищо. Това е ситуацията - всички деца са егоисти, и ние не бяхме по-различни. Мен обаче ме загриза съвестта и попитах за какво за тях няма такава храна. Тогава майка ми сподели, че татко ми е ходил да подарява кръв и са му дали пакет със мощна и питателна храна за по-бързо възобновяване на кръвта. Той обаче разделил храната сред децата си. Двамата с майка даже не я пробваха каква е на усет. Помня този ден като през вчерашния ден. За мен това беше нагледния образец за това по какъв начин родителите безусловно късат от залъка си, та и от тялото си даже, за децата си ", написа Костадинов. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР