Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов пусна сигнал до главния прокурор

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов пусна сигнал до главния прокурор
Коментари Харесай

Костадин Костадинов пусна сигнал до главния прокурор срещу Кирил Петков: Няма време за губене

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов пусна сигнал до основния прокурор против премиера в оставка Кирил Петков за " незаконни дейности ". Мотивите са свързани с изгонването на 70-те съветски дипломати, а за това заяви самият Костадинов в обява във Facebook профила си.

" Нямаме време за губене!‼️ Току що пуснахме сигнал до основния прокурор за незаконни дейности на Кирил Петков по отношение на подхванатите от него дейности за изпъждане на 70 съветски дипломати.

Настояваме Петков да бъде отхвърлен от поста министър-председател, с цел да не попречва следствието против него ", написа Костадинов в обществената мрежа.

Костадинов е приложил и клише със сигнала до държавното обвиняване.

Темата разясниха и други депутати от " Възраждане ".

" Искаме да бъдат тествани дейностите на българското държавно управление и в частност на премиера Кирил Петков, защото медиите разгласиха негови изказвания, че е имало 3 отчета на ДАНС, въз основа на които не е взето еднолично решение, а решение на Съвета по сигурността.

В други медии излезе информация, че няма никакви отчети. Президентът също разгласи, че до президентството не е пристигал отчет на ДАНС. Излязоха информации, че това решение е еднолично и устно на министър-председателя, желаеме прокуратурата да ревизира това нещо, имало ли е устни нареждания за съставянето на лист с съответна численост съветски дипломати, които да бъдат изгонени и дали това е законосъобразно, в случай че е било сторено ", съобщи Петър Петров от " Възраждане " по Българска национална телевизия.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР