Лидерът на Възраждане - Костадин Костадинов, предупреди, че ще има

...
Лидерът на Възраждане - Костадин Костадинов, предупреди, че ще има
Коментари Харесай

Костя Копейкин: Ще тричам националните предатели!

Лидерът на " Възраждане " - Костадин Костадинов, предизвести, че ще има физически санкции, когато неговата партия стартира да ръководи страната ".

Според него това ще се случи " до няколко месеца ".

Ето какво написа още Костадинов в обществената мрежа Facebook:

" На семинар по тричане в Бродилово. Според локалните хора не е нужно съвсем нищо, с изключение на два кола и едно въже, с цел да се реализира " процедурата ". Веднага се сетих, че за една друга процедура също не е нужно друго, с изключение на два кола и въже. Само, че нея ще я прилагаме не на кучета, а на национални предатели ", заканва се водачът на " Възраждане ".

Тричането на кучета е обред, с който се свързва странджанското село Бродилово. Преди 15-16 години традицията бе неразрешена. Това е остаряла традиция, при която двама мъже връзват куче на примка,а въжето е усукано към два кола сложени над локалната река.

След това кучето се върти като пумпал, до момента в който падне в реката или избяга. Ритуалът, който е част от обредните дейности се прави, за " да не заболеят кучетата от бяс ". Тричането бе неразрешено поради нечовешко отношение към животните.

Преди дни Костадинов заплаши ръководещите с думи на Феликс Дзержински, считан за водач на Червения гнет през 20-те години на предишния век в Съюз на съветските социалистически републики, за който се счита, че са избити 2 милиона души.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР