Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов получи наказание забележка“ за думи

...
Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов получи наказание забележка“ за думи
Коментари Харесай

Костадинов получи забележка за “мазно петно и “лицето Тагарев”

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов получи наказване „ забележка “ за думи по адрес на министъра на защитата Тодор , който беше изслушан в Народното събрание за визитата му в Съединени американски щати. 

Костадинов сподели, че  ще бъде “мазно леке върху записка под линия ” в историята.

Заместник-председателят на Народното събрание Никола Минчев, управляващ съвещанието, наказа със „ забележка “ Костадинов за потреблението на думи към министъра като “лицето  ” и “мазно леке ”, както и за обръщението към сътрудник депутат: „ по-високо, че не се вижда “. Минчев означи, че наказването може да бъде оспорено пред председателския съвет на Народното събрание. 

Явор Божанков („ Продължаваме промяната - Демократична България “) разяснява, че Минчев е трябвало да отнеме думата на водача на " Възраждане ". Божанков сподели, че Костадин Костадинов от „ Възраждане “ е „ ламер “ (lamer) и изясни, че на жаргона на виртуалното пространство „ ламер “ се отнася за този, който не знае защо приказва, съобщи Българска телеграфна агенция. " Във виртуалното пространство, в случай че ламерът е оня, който в ъгъла чака някой да мине и да го простреля в компютърните игри в тил, Костадин Костадинов е един същински парламентарен ламер ", сподели Божанков. 

На подвиквания от народни представители от залата, които желаеха наказване и за Божанков, Никола Минчев сподели, че няма да има санкции. 

Цончо Ганев („ Възраждане “) уточни, че е хубаво разпоредбите да се отнасят за всички. Лицето Божанков не се отличава по никакъв метод от всички други народни представители, добави той. На собствен ред Ганев сподели, че лицето Божанков е „ просто розово пони “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР