Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов получи наказание забележка за думи

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов получи наказание забележка за думи
Коментари Харесай

СКАНДАЛ В НС: Костадинов нарече Тагарев мазно петно, наказаха го със забележка

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов получи наказване " забележка " за думи по адрес на министъра на защитата Тодор Тагарев, който беше изслушан в Народното събрание за визитата му в Съединени американски щати.

В отношение след чуването на министъра, Костадинов сподели, че Тагарев ще бъде " мазно леке върху записка под линия " в историята.

Заместник-председателят на Народното събрание Никола Минчев, управляващ съвещанието, наказа със " забележка " Костадинов за потреблението на думи към министъра като " лицето Тагарев " и " мазно леке ", както и за обръщението към сътрудник депутат: " по-високо, че не се вижда ". Минчев означи, че наказването може да бъде оспорено пред председателския съвет на Народното събрание.

Явор Божанков ПП-ДБ разяснява, че Минчев е трябвало да отнеме думата на водача на " Възраждане ". Божанков сподели, че Костадин Костадинов от " Възраждане " е " ламер " (lamer) и изясни, че на жаргона на виртуалното пространство " ламер " се отнася за този, който не знае защо приказва. " Във виртуалното пространство, в случай че ламерът е оня, който в ъгъла чака някой да мине и да го простреля в компютърните игри в тил, Костадин Костадинов е един същински парламентарен ламер ", сподели Божанков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР