Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов оглави Комисията по политиките за

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов оглави Комисията по политиките за
Коментари Харесай

Възраждане получи председателските места в комисиите по туризъм и българите в чужбина

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов оглави Комисията по политиките за българите отвън страната в Народното събрание. За заместник-председатели бяха определени Илтер Садъков от ГЕРБ-СДС, Инна Иванова от " Продължаваме Промяната ", Танер Али от Движение за права и свободи и Елисавета Белобрадова от " Демократична България ".

Цончо Ганев от " Възраждане " беше определен за ръководител на Комисията по туризъм в Народното събрание. Заместник-председатели са Любен Дилов от ГЕРБ-СДС, Снежана Апостолова от " Продължаваме Промяната ", Небие Кабак от Движение за права и свободи и Христо Проданов от " Българска социалистическа партия за България ".

Комисията по политиките за българите отвън страната и Комисията по туризъм се състоят от по 17 членове, от които петима от ГЕРБ-СДС, четирима от Политическа партия, по двама от Движение за права и свободи, " Възраждане " и " Българска социалистическа партия за България " и по един от " Демократична България " и от " Български напредък ".  

Последни ще бъдат гласувани съставите на Комисията по правата на индивида, вероизповеданията и жалбите на жителите и на Комисията по младежта и спорта. Ръководещият съвещанието заместник-председател на Народното събрание Йордан Цонев (ДПС) разяснява, че на председателски съвет не е реализиран консенсус за тези комисии и остава залата да реши.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР