Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов нарече изслушването на службите за

...
Лидерът на Възраждане“ Костадин Костадинов нарече изслушването на службите за
Коментари Харесай

Костадин Костадинов твърди, че българските служби са го наклеветили, че е руски шпионин

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов назова чуването на службите за сигурност в парламентарната отраслова комисия, във връзка възбраната му да влиза в Украйна, „ фарс “.

Според него българските разследващи служби са отговорни за „ черния щемпел “.

“Влязох гладко в Украйна, аз не съм се крил. Отидох там като народен представител. Бях и с други публични лица от Молдова и отидох да се срещна с други публични лица в Украйна. Малко преди този момент да се случи, имах диалог с формален представител в Молдова. Стана ясно от един от моите спътници, че ще отидем в Украйна и оттова насетне информацията е тръгнала на назад. Малко време е трябвало, с цел да стигнем от Тараклия в Кишинев, от Кишинев в София, от София в Киев. През това време информацията е пристигнала в България и по-късно започнаха да ме търсят. Фактът, че влязох в Украйна безпроблемно и фактът, че там имах среща със заместник-военния губернатор в това число, който управлява всички военни служби в Болградска област, е показателно за това, че никой в Украйна не е има информация, че аз съм вероятно еди какъв си, за какъвто ме наклеветиха.”

“Това значи, че за тези два часа и половина някой е дал противоположната информация. За това, че аз щях да вървя в Украйна, се знаеше 24 часа по-рано, тъй като ние имахме среща с публични лица.”

На въпрос кой е този “някой”, Костадинов отговори:

“Ами службите.

Депутатите от Комисията за надзор над службите за сигурност извикаха ръководителите на Държавните организации „ Национална сигурност “, „ Разузнаване “ и „ Военно разузнаване “.

Причината е „ черният щемпел ” за влизане в Украйна, който получи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР