Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов, който е едната от двете

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов, който е едната от двете
Коментари Харесай

Лидерът на Възраждане атакува Кирил Петков: Безотговорно и престъпно изказване за Македония

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов, който е едната от двете нови обединения в бъдещия парламент, разкритикува " Продължаваме промяната " поради позицията й за Северна Македония.

Поводът - поръчката на Кирил Петков, че би трябвало да преосмислим политиката си към западната ни съседка и обещанието, че политиците у нас повече няма да вършат проблеми.

" Изключително безконтролно и извънредно незаконно изявление, тъй като погазва националния интерес ", съобщи Костадинов по Българска национална телевизия.

" Политиците у нас в никакъв случай не са правили проблемите ", подсети той във връзка думите на водача на Политическа партия, които бяха представени от македонските медии.

Той напомни, че преди месеци американският президент загатна единствено две имена на българи около самодейността " Три морета " - това на президента Румен Радев и на тогавашния длъжностен министър Кирил Петков. Затова на този стадий " Възраждане " не намира сходства с спечелилите на вота. По думите на Костадинов те ще дефинират отношението си към останалите в Народното събрание въз основата на заложеното в личната им стратегия.

" Възраждане има за цел да ръководи страната независимо ", сподели още водачът на групировката. Костадинов разгласи още, че " България сега е окупирана американска територия ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР