Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов и Ивайло Мирчев от ПП-ДБ

...
Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов и Ивайло Мирчев от ПП-ДБ
Коментари Харесай

Костадинов и Ивайло Мирчев си спретнаха скандал във Фейсбук заради Дебора от Стара Загора и убийството в Цалапица

Лидерът на " Възраждане " Костадин Костадинов и Ивайло Мирчев от ПП-ДБ си размениха повече от остри реплики в обществената мрежа. Причината за виртуалния скандал стана позиция на Костадинов, съгласно която се цели да бъде потулено убийството на Димитър Малинов в Цалапица за сметка на случая с нарязаното момиче в Стара Загора, допълват от novini.bg.
Ето и позицията на Костадинов:
След като на митингите в понеделник вечер всеобщо се викаше " оставка " на държавното управление, през вчерашния ден и през днешния ден митинги няма. Този път проектът на посолството и техните реализатори от ППДБ не сработи, дори се случи тъкмо противоположното - за следващ път се потвърди верността на поговорката, че който копае гроб другиму, самичък пада в него.
Изключително мерзко, подло, гнусно и гадно беше потреблението на закононарушението в Стара Загора от страна на американските неофашисти от ППДБ за политически цели, които по още по-долен и античовешки метод изцяло скриха убийството на 24 годишния юноша в Цалапица. В понеделник ще имаме доста да приказваме в Народното събрание. След като всички сме съгласни, че би трябвало да има по-строги санкции за нарушителите, е редно да се замислим по въпроса за връщане на най-строгото наказване за тежките закононарушения. Сещате защо приказвам - за смъртното наказване. Още повече, че в родината-майка на българските ръководещи, Съединени американски щати, то се ползва без спиране към този момент повече от 240 години.

Ивайло Мирчев от ПП-ДБ не му остана задължен и му отговори- отново в обществената мрежа.

" Не знам за какво господин Копейкин счита, че зад всяко противоречие с неговата партия стоим ние, а зад нас - “вездесъщото ” американско посолство.
Както се споделя във вицовете: Г-н Копейкин, а американското посолство в този момент с нас в стаята ли е?
Не знам и за какво е такава изненада, че с изключение на нас, има и други несъгласни България да се трансформира в сцена на ненавист и мракобесие. Има и други, които не са съгласни с подмяната на патриотизма с путинофилия.
Няма нищо патриотично в това да намираш врагове на всички места.
Няма нищо патриотично в тайните теории.
Няма нищо патриотично в това да наричаш български интелектуалци “паплач ”.
Няма нищо патриотично в това да обявиш достоверния цивилен митинг за инсценировка и да омаловажиш желанието на хората за правдивост.
Няма нищо патриотично, в това да плашиш хората, че някой “идва за тях ”. Никой не “идва ” за “Възраждане ” и техните симпатизанти, единствено те идват да заплашват хора по кината и баровете…
Няма нищо патриотично в омразата. Да се определяш през омразата си не е национализъм. Родолюбието не изисква да мразиш другия, с цел да обичаш своите.
Скъпи съграждани, в случай че някой непрестанно ви насъсква против други българи, помислете дали в действителност има потребност от съидейници, или просто ви употребява за своя някаква полза ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР