Лидерът на Вагнер Евгени Пригожин направи шокиращи разкрития за състоянието

...
Лидерът на Вагнер Евгени Пригожин направи шокиращи разкрития за състоянието
Коментари Харесай

"Вагнер" с признание за войната в Украйна и Путин: Ако не превземем Бахмут, загиваме! Путин също!

Лидерът на " Вагнер " Евгени Пригожин направи шокиращи разкрития за положението на войската на Русия. По думите му, в случай че групировката не успее да превземе град Бахмут в Украйна, цялата войска ще загине. А съгласно някои негови съидейници, същото ще се случи и с президента Владимир Путин.

" Вагнер " е единственото, което държи украинската войска на място – смила я, унищожава я и й пречи да се разположи в други райони и да окупира други фронтове. Ако ние обаче не получим муниции и амуниции, ще бъдем унищожени и украинската войска ще си върне старите територии ", споделя още Пригожин. Той се притеснява, че бойците му са зле екипирани, питателните муниции също понижават, както и военните доставки. Ако обстановката продължи да се утежнява, това може да докара до тежки загуби на фронта. И до голям брой отнети човешки животи и от двете страни.

 

" Ние единствени се движим напред и руската войска е принудена да ни последва, с цел да избави репутацията си и да поддържа репутацията си. Ако групата на Вагнер се отдръпне, тогава ще се развие следната обстановка: фронтът ще се разпадне и съветските военни ще изгубят завзетите до тук позиции ". 

Пригожин насочи посланието си във видеообръщение, което бе излъчено през мрежата " Телеграм ". Разкритията му са самопризнание, че съветската войска изнемогва и към този момент не е в положение да се оправя с военните дейности на фронта. От друга страна, Украйна продължава да получава муниции и поддръжка от НАТО и Съединени американски щати, което в допълнение напряга Русия.  Вече имаше предизвестия от страна на Москва по отношение на Европейски Съюз въпроса, а настрана и Путин дава признаци, че страната му не може да понесе продължителна и изтощителна война с Украйна. Той самият също. Най-малкото поради човешките жертви, даже и да е решен казуса с икономическата рецесия...

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР